Samenwerken aan méér klanten en méér resultaat?

Heb je wel eens het idee dat je dingen beter zou doen als je meer tijd zou hebben?

Ik had dat wel. In mijn baan als internationaal marketeer en directeur van een display- en standbouwbedrijf bekroop mij regelmatig het gevoel door tijdgebrek er niet uit te halen wat erin zat. Geen lekker gevoel.

Misschien heb jij dit ook. Je bent van plan de verkopen van je bedrijf te boosten door deel te nemen aan een of meerdere beurzen, maar je twijfelt of je dit goed aanpakt. Door tijdgebrek of gebrek aan mensen aan wie je zaken kunt delegeren.

Of je hebt best ervaring met beurzen, maar de resultaten kunnen voor je gevoel een stuk beter. Waardoor je omzet en klanten laat liggen, terwijl het je dáár nou juist om was te doen. Of misschien twijfel je of je de juiste kennis en ervaring op dit gebied in huis hebt, iets wat juist bij beurzen gevaarlijk is want de investeringen zijn daar groot.

Deelnemen aan beurzen kost veel tijd en energie, en vraagt om het maken van de juiste keuzes. Maar als marketeer, salesmanager, directeur of ondernemer werk je meestal aan twintig dingen tegelijk.

In dit soort gevallen kan ik je helpen.

 

Meer klanten en meer resultaat door een goede beurscommunicatie en een slimme beursaanpak

Samen zorgen we ervoor maximaal klanten en omzet te halen uit jouw beurs. Met een doordachte beursaanpak, een stand die de STIC-factor heeft, een heldere Key Exhibition Message en een goede pre-show- en after show marketing.

Daarbij hou je zelf de regie in handen en bepaal jij wat je zelf doet en wat je aan mij overlaat. Wil je alleen advies over je aanpak en geslaagde beurscommunicatie? Prima. Dan bepalen we die samen een laat ik de uitvoering ervan aan jou over.

 

Ik ben geen standbouwer, maar ik zorg wel voor de allerbeste beursstand

Wil je dat ik daarnaast ook een keuze maak in de voor jouw bedrijf beste standbouwer en het beste voorstel qua beursstand design en kosten? Ook dat kan. Ik weet precies waar ‘Abraham de mosterd haalt’ en zorg voor de beste beursstand tegens de scherpste prijs.

Of wil je echt alles uithanden geven, zodat je je volledig kan blijven concentreren op jouw business? Met de wetenschap dat alles perfect voor je is geregeld en je maximaal gaat scoren met je beursdeelname? Ook dat regel ik voor je.

Ben jij van plan deel te nemen aan een beurs en wil je weten hoe ik je daar misschien bij kan helpen? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvende kennismaking met of zonder kop koffie;).

Als je hieronder je gegevens achter laat, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op. Mij bellen kan natuurlijk ook, mijn nummer is 06-22690489. Ik kijk uit naar onze kennismaking!

 

Meer info aanvragen over samenwerken aan je beursdeelname? Laat hier je gegevens achter.