Samenwerken aan méér klanten en méér resultaat?

Heb je wel eens het idee dat je dingen beter zou doen als je meer tijd zou hebben?

Ik had dat wel. In mijn baan als internationaal marketeer en directeur van een display- en standbouwbedrijf bekroop mij regelmatig het gevoel door tijdgebrek er niet uit te halen wat erin zat. Geen lekker gevoel.

Misschien heb jij dit ook. Je bent van plan de verkopen van je bedrijf te boosten door deel te nemen aan een of meerdere beurzen, maar je twijfelt of je dit goed aanpakt. Door tijdgebrek of gebrek aan mensen aan wie je zaken kunt delegeren.

Of je hebt best ervaring met beurzen, maar de resultaten kunnen voor je gevoel een stuk beter. Waardoor je omzet en klanten laat liggen, terwijl het je dáár nou juist om was te doen. Of misschien twijfel je of je de juiste kennis en ervaring op dit gebied in huis hebt, iets wat juist bij beurzen gevaarlijk is want de investeringen zijn daar groot.

Deelnemen aan beurzen kost veel tijd en energie, en vraagt om het maken van de juiste keuzes. Maar als marketeer, salesmanager, directeur of ondernemer werk je meestal aan twintig dingen tegelijk.

Ik kan je helpen.

 

Meer klanten en meer resultaat door een goede beurscommunicatie en een slimme beursaanpak

Samen zorgen we ervoor maximaal klanten en omzet te halen uit jouw beurs. Met een doordachte beursaanpak, een stand die de STIC-factor heeft, een heldere Key Exhibition Message en een goede pre-show- en after show marketing.

Daarbij hou je zelf de regie in handen en bepaal jij wat je zelf doet en wat je aan mij overlaat. Wil je alleen advies over je aanpak en geslaagde beurscommunicatie? Prima. Dan bepalen we die samen een laat ik de uitvoering ervan aan jou over.

Of wil je echt alles uithanden geven, zodat je je volledig kan blijven concentreren op jouw business? Met de wetenschap dat alles perfect voor je is geregeld en je maximaal resultaat gaat boeken met je beursdeelname? Ook dat regel ik voor je.

 

isyfair exhibition stands worldwide

Ik ben een van oprichters van het internationale standbouwbedrijf isyfair. Iysfair is een bedrijf met een geheel eigen visie op standbouw en beursstands. Een visie die naadloos aansluit bij de resultaatgerichte aanpak van Beursmarketing.nl. Bekijk de website is lees over de bijzondere aanpak op www.isyfair.nl

Ben jij van plan deel te nemen aan een beurs en wil je weten hoe ik je daarbij kan helpen? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvende online kennismaking, met of zonder virtuele kop koffie;).

Laat hieronder je gegevens achter, dan neem ik binnen 24 uur contact met je op. Mij bellen kan natuurlijk ook, mijn nummer is 06-22690489. Ik kijk uit naar onze kennismaking!

 

Meer info aanvragen over samenwerken aan je beursdeelname? Laat hier je gegevens achter.